Kaivuu ja kuljetus nURMI

Maanrakennustyöt ammattitaidolla



Maanrakennustyöt vuosien kokemuksella 

Kaivuu ja Kuljetus Nurmi Oy on maanrakennusalan yritys, joka tekee monenlaisia maanrakennus- ja kaivinkonetöitä pääasiassa Satakunnan alueella (esim. Pori, Huittinen, Eura, Eurajoki, Rauma, Uusikaupunki ja Sastamala). Teemme maanrakennusurakoita hyvin laajalla alueella siellä, missä asiakkaatkin ovat, joten tarvittaessa lähdemme kauemmaksikin tekemäään maanrakennustöitä. Teemme kaiken kokoisia maanrakennustöitä omakotitalojen perustamistöistä kunnallisteknisiin töihin. Asiakkaitamme ovat niin yritykset, kunnat kuin yksityishenkilötkin.


Soita ja kysy tarjousta: Harri Nurmi puh. 0500 880 303

Maanrakennustöitämme

  • Kunnallistekniset työt

  • Kaukolämpötyöt

  • Teiden pohjatyöt

  • Vesijohto- ja viemäröintityöt

  • Rakennusten pohjatyöt

  • Rakennusten perustaminen

  • Asuintalojen pohjatyöt

  • Pihojen ja leikkialueiden pohjatyöt

Monipuolinen konekanta

Meillä on käytettävissä maanrakennustöihin monipuolinen kalusto. Kaivinkoneita on sekä tela-alustaisena että pyöräalustaisena. Pienimmät kaivinkoneet ovat 5 tonnin koneita ja suurimmat 30 tonnin koneita. Lisäksi käytössämme on traktoreita ja muita maanrakennuskoneita eri maanrakennustöiden suorittamiseen. Monikäyttöisen kaluston ja lisälaitteiden ansiosta pystymme tekemään kaikenkokoiset kaivinkonetyöt. Pienillä kaivinkoneilla pääsemme ahtaisiinkin paikkoihin esim. talojen piha-alueilla. Suuremmat koneet soveltuvat puolestaan isompiin urakoihin esim. teiden pohjatöihin.



Kokemusta ja osaamista maanrakennustöistä

Kaivuu ja kuljetus Nurmen työntekijöillä on vuosien kokemus maanrakennuksesta ja kaivinkonetöistä, joten hoidamme vaativatkin työkohteet ammattitaitoisesti ja luotettavasti. Asiakkaidemme ei tarvitse huolehtia mistään, sillä teemme kaikki maanrakennusurakat avaimet käteen periaatteella. Huolehdimme myös siitä, että työmaa pysyy osaltamme aikataulussa. Työmme laadun ja luotettavuuden ansiosta asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä tekemiimme kaivuutöihin. Tästä on osoituksena myös monet pitkäaikaiset asiakassuhteet.


Kunnille urakoimme kunnallisteknisiä töitä kuten teiden pohjatöitä, kaukolämpötöitä ja vesi- ja viemäriputkituksia. Yrityksille ja yksityisille teemme pääasiassa rakennusten kuten hallien, kerrostalojen, rivitalojen ja omakotitalojen pohjatöitä. Teemme kaivuutöitä sekä uudiskohteissa että saneeraamme vanhaa esim. viemäriverkoston tai salaojien kunnostustöitä. Isommissa urakoissa voimme toimia myös alihankkijana. Kaikki maanrakennustyöt teemme sovittaessa kokonaisurakoina eli hankimme työmaalle kaikki tarvittavat materiaalit ja maa-ainekset. Isot ja pienet maanrakennustyöt toteutamme yhtä huolellisesti ja siten, että työt valmistuvat sovitusti aikataulussa.

Luotettava kumppani

Kaivuu ja kuljetus Nurmi Oy on mukana tilaajavastuun Luotettava kumppani -palvelussa, sillä haluamme näyttää, että hoidamme lakisääteiset ja muut velvoitteemme kunnolla. Voit tarkistaa yrityksemme tiedot helposti Zeckit -palvelusta.

Kaivuu ja Kuljetus Nurmi Oy

Jokiahteentie 94 

27430 Panelia

Harri Nurmi
0500 880 303

Sähköposti

info@nurmioy.fi

Euran Maakone ja Länsirannikon Kaivuu ovat sulautuneet Kaivuu ja Kuljetus Nurmi Oy:hyn 1.12.2018 alkaen. Sulautuminen ei vaikuta yhtiöiden toimintaan eikä asiakkaisiin.